lauantai 17. marraskuuta 2012

Edelleenkään ei mennyt käsikirjoituksen mukaan...

Heräsin perjantai aamuna puol' 7 siihen et Uni oksentaa pentulaatikkoon ja siitä sitä sitten äkisti viemään ulos, sillä seurauksella et ehti paskantaa kuistille :O
Ulkona tuskin pysyi pystyssä ja huomasinkin toisen takanisän olevan valtavan kokoinen ja tummanpunainen. Siitä sitten sisätiloihin jossa Uni kramppasi ihan kuin supistelisi, noh kuumeen mittaus ja sehän näytti huikeat lukemat 41,4 ! Eläintenhoitaja-ystäväni neuvosta pakasteesta kaikki kamat pyyhkeen sisään ja jäähyttelemään Unia...Kiitos Marita !
Soitto päivystävälle, joka olisi ollut ties missä ja kellon ollessa jo 7, päätin pikkuhiljaa lähteä ajelemaan omalle eläinlääkärille parinkymmenen kilsan päähän, heitin praktiikka avautuisi kuitenkin kasilta.
Sinne päästiin ja Uni nesteytettiin sekä annettiin alkutropit piikkinä.
Onneksi rakas ystäväni Taata tuli meille hoitelemaan Unia ja pentuja, koska mullahan oli ranneoperaatio klo 10:15.
Uni oli taasen TOSI kipeä, mutta loistavien emä-ominaisuuksien takia hoiti kuitenkin pennut hyvin.
Kuitenkin päätin alkaa antamaan pennuille jo hieman kiinteää ruoka, vaikka kaikilla pennuilla ei ole silmät auki säästääkseni Unia edes hieman.
Tänään Uni voi paremmin, mutta tropit ei kuitenkaan ole kunnolla purreet, koska nisää on pakko hautoa parin tunnin välein ettei taas olla lisäongelmissa eli näissä pahoissa nisätulehduksissa on riski, että nisä "räjähtää" jos painetta ei saa pois.

 Tässä kuva yksikätisen "hautomosta" :-)













Pennuilla ainakin toistaiseksi kaikki hyvin, josko tästä pääsisi taas kiinni normaaliin elämään, niin sitten taas kuvia luvassa pikkuisista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti