maanantai 10. joulukuuta 2012

5 viikkoa täynnä

Vähän yli 5 viikkoa on pentusilla jo plakkarissa ja ovat kaikki kasvaneet mukavasti, taas on madotettu..nyt Axilurilla ja reviiri on laajentunut jo muualle huusholliin, kaikkea tutkitaan ja purraan suurella innolla.
Nää päivitykset laahaavat pahasti perässä ja kuva-albumit kanssa kun oma koneeni on EDELLEEN jo kolmatta viikkoa huollossa :-( Joten sori siitä, kun tarkoitushan oli tätä blogia päivittää useammin.

Narttupentu saattaa olla vielä vapaana, joten jos aitoa Rottweiler-rakkautta löytyy ja aktiivista puuhakasta perhettä pienelle tyttöselle, saatan heltyä :-)
Voipi olla et jää kotiinkin kasvamaan, mut teen päätöksen tässä tämän viikon aikana.

Pentusten iskä BH Karmossen Xclusive Guy "Cajo" perheineen vierailee meillä ensi viikonloppuna (14-16.12), joten tervetuloa tutustumaan !

Ensi maanantaina on sitten eläinlääkärin tarkastus & sirutus ja valmiina uusia sohvia pureskelemaan ja mattoja sotkemaan pentuset ovat lauantaina 22.12.

Tässä muutama otos eiliseltä...












1 kommentti:

  1. Voi mitä ihania riiviöitä!!!! =)Niin haluaisin isäkin nähdä ja pennut tietenkin,mut ei pysty.Täällä odotetaan nastahammasta kotiin jo kuumeisesti!

    VastaaPoista